Logo schinkel MET TEKST

Inschrijven Schinkelevenement en ASK 2024

 
36c8a092-2066-4209-9593-26514447dd7a

Ook dit jaar wordt weer het traditionele Schinkelevenement georganiseerd. Veel zeilen en gezelligheid in het weekend van 25 en 26 mei 2024.

Bijzonder is dat het Schinkelevenement op zondag 26 mei wordt gecombineerd met de ASK-openingswedstrijden. Deze onderlinge clubwedstrijd vormt de traditionele start van het vaarseizoen, georganiseerd door het samenwerkingsverband tussen de watersportverenigingen aan de Nieuwe Meer (“Amsterdam”, “Schinkel” en “Koenen”).

Zaterdagavond na de wedstrijden van de Vrijheidklasse wordt er een gezamenlijke maaltijd georganiseerd, waarvoor naar wens ingeschreven kan worden. Een Chinese maaltijd, naar aloude traditie van het Schinkelevenement. 

Voor de ASK-wedstrijden op zondag 26 mei zijn aparte inschrijfformulieren voor Cadet, Optimist, Laser en de open boten categorie. Let op! Bij de ASK wedstrijden wordt alleen als aparte klasse gestart bij voldoende inschrijvingen!

Het is mogelijk om op de dag zelf nog in te schrijven.

Inschrijven

Klik op de link van je klasse om het inschrijfformulier te openen

Schinkelevenement: Vrijheid
  Buffet zaterdagavond
ASK:  Cadet
  Optimist
  Laser
  Open boten categorie

Privacy

Iedere deelnemer gaat door in te schrijven akkoord met het vermelden van zijn deelname op de website van WV de Schinkel (zeilnummer, stuurman, bemanning) evenals de vermelding van de einduitslag en met het niet-commercieel gebruik van tijdens het evenement gemaakte foto’s op de websites en in de clubbladen van WV de Schinkel en de Vrijheidsklasse Organisatie