Logo schinkel FINAL
 

PASSANTEN

HANDLEIDING VOOR PASSANTEN

 

Geachte gast,

 

Allereerst van harte welkom op WV De Schinkel!

 

De Schinkel is een vereniging en wordt gerund door leden/vrijwilligers. De havenmeester is dan ook niet permanent aanwezig, maar treft u ’s morgens en ’s avonds op de haven aan. Mocht u de havenmeester daarbuiten dringend nodig hebben, dan vindt u de telefoonnummers van de (vervangend) havenmeester(s) in de vitrine, naast de ingang van het clubhuis.

 

Waarschijnlijk heeft u uw boot aangemeerd aan de passantensteiger voor het clubhuis. In de meeste gevallen kunt u hier blijven liggen, in sommige gevallen kan de havenmeester u een andere plek toewijzen. U hoort dit dan vanzelf.

 

Registreren

Bij afwezigheid van de havenmeester, verzoeken wij u in het clubhuis het registratieboek voor de passanten zelf in te willen vullen. De in te vullen informatie spreekt voor zichzelf.

 

Afrekenen

De havenmeester zal tijdens zijn ronde bij u langskomen om even kennis te maken, te kijken of alles in orde is en zal dan ook met u afrekenen.

 

Clubhuis

In het clubhuis vindt u de toiletten en douches. Deze zijn 24 uur per dag geopend en gebruik hiervan is bij het liggeld inbegrepen. Het licht gaat automatisch aan als u naar binnen loopt.

 

Overdag is ook de kantine in het clubhuis geopend. Daar zijn de Schinkelaars vaak te vinden en meestal ook een vers bakje koffie (25ct). De kantine wordt ’s avonds wel afgesloten, behalve op donderdagavond - de vaste, gezellige clubavond -, waar ook u van harte welkom bent.

 

Openingstijden bar:

- donderdag                14.30 – 17.30 en van 19.00 – 23.00 uur

- zaterdag middag      13.00 – 19.00 uur      

- zondag middag        13.00 – 19.00 uur

 

Voor consumpties aan de bar zijn kaarten te koop ad € 5,- (rood) en ad € 20,- (groen).

 

Toegang hek

U kunt het haventerrein zonder problemen verlaten, maar voor terugkeer heeft u een toegangscode voor het hek nodig. De actuele code treft u op de haven aan.

 

Fietsen

U wordt verzocht meegebrachte fietsen te plaatsen in het fietsenrek bij de binnenhaven.

 

Huisdieren

Hondeneigenaren worden vriendelijk verzocht honden aan de lijn te houden op de haven en eventuele uitwerpselen op te ruimen. Plastic zakjes kunt u vinden in de houder bij de entree clubhuis.

 

Wificode

U kunt gratis inloggen op het internet van WV de Schinkel. Ook het actuele password treft u op de haven aan

 

Bankautomaat

De Schinkel beschikt (nog) niet over een pinautomaat. De dichtstbijzijnde bankautomaat treft u aan bij het VU Ziekenhuis. Route: Uit de Schinkel linksaf, dan rechtsaf het spoor over en de grote doorgaande weg oversteken richting het VU ziekenhuis. Aan de rechterkant naast de ingang van de parkeergarage vindt u een bankautomaat.

 

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u een prettig verblijf op de Schinkel.

 

Het bestuur