Logo schinkel MET TEKST
 

Nieuwsoverzicht

 
Zoeken

Blijf in roeishape, blijf in beweging

18 november 2020  -  Roeien
We zullen het nog een paar weken zonder roeitraining moeten doen is gebleken tijdens de laatste persconferentie van Mark Rutten en Hugo de Jonge. Om in shape te blijven zijn er talloze oefeningen die we kunnen doen, zoals traplopen, wandelen, fietsen, schaatsen, yoga, squats, optrekken of herftbladeren rapen.  Op internet zijn veel oefeningen met roeimachines te vinden, maar we hebben nog gee...

Arie de Gelder glimt weer

07 november 2020  -  Roeien
Op zaterdag 7 november jl. hebben Barbara, Hubertine, Martin, Ben en Armand, Arie ondersteboven op de trailer geplaatst en langs de lange kant van de ledenloods geparkeerd, zodat Ric Arie van onderen tot glimmens toe schoon heeft kunnen maken.  Een schilderbeurt is momenteel nog niet aan de orde omdat er geen ruimte is waar Arie droog overdekt gestald kan worden.

De Cornelia is weg

30 oktober 2020  -  Nieuws
Niemand maakte meer gebruik van de Cornelia en niemand keek meer naar haar om. Gelukkig hebben we een nieuwe eigenaar gevonden die haar zal opknappen. Waarna ze weer fijn zeilend het water op kan. Lees hier meer over het vertrek van de oude dame.

Verslag ALV gepubliceerd

29 oktober 2020  -  Agenda
Op 25 september hielden we een bijzondere ALV. Vanwege corona dit jaar maar één ALV ipv de gebruikelijke twee en om de anderhalve meter te respecteren waren we uitgeweken naar de grote loods. Lees in het verslag onder andere over de jaarrekening, de begroting, het botenhuis voor de GIG èn de benoeming van twee nieuwe Leden van Verdienste! Het verslag vind je hier achter de inlog.

Update Coronamaatregelen

15 oktober 2020  -  Nieuws
En helaas dwingen de corona ontwikkelingen ons alweer tot nieuwe maatregelen. Hieronder geven we een overzicht daarvan. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen en er rekening mee zult houden. Alvast onze dank hiervoor. Kantine voor onbepaalde tijd gesloten Hoopten we eerder nog dat we na 24 oktober weer beperkt open zouden gaan, helaas. Naast de sluiting van de landelijke ho...