Logo schinkel MET TEKST

24 juni Dance party!!

Geplaatst op 05-06-2022  -  Categorie: Agenda

DJ’s, dansen, borrelen, bieren, vieren en bijpraten

Twee jaar schipperen met lockdowns, avondklokken, omgang op de 1,5 meter, elleboog-groeten, gesprekken over corona, wel- of niet vaccineren, constant testen, corona krijgen en er weer bovenop komen, feestjes met maximaal vier personen, een beetje onwennig met elkaar zeilen, varen of roeien. Een dichte bar, geen verenigingsactiviteiten en donkere steigers.

We zijn weer terug en dat gaan we vieren!

Dat is allemaal voorbij. We gaan weer terug naar het oude normaal. Het vaarseizoen is geopend, zeilwedstrijden, vaartochten en roei-toertochten staan weer op het programma van WV De Schinkel.

Om te vieren dat we weer mogen, om weer wat reuring terug te brengen en te laten zien dat we er weer zijn en ook om potentiële leden kennis te laten maken met onze vereniging, organiseert de activiteitencommissie op 24 juni een FEEST. Het start om 17 uur en eindigt rond 23 uur.

Introducees welkom

Dansen, borrelen, bijpraten. In het clubhuis zorgen twee DJ’s dat dansliefhebbers hun moves weer kunnen uitproberen. Op het terras bijpraten en drankjes met een paraplu erin drinken of gewoon een biertje pakken aan de bar.

Zet in je agenda!

We hebben heel veel zin om met jullie de zomer, de vereniging en het leven te vieren. Dus zet de 24e juni in je agenda, neem 1 of 2 introducees mee en je zonnigste humeur en dan zorgen wij voor de rest!

De feestcommissie:

Ingrid, Remco, Daniëlle, Layana en Liesbet