Logo schinkel MET TEKST

Campagneteam vrijwilligers

Geplaatst op 26-09-2023  -  Categorie: Agenda

Training voor het op te richten campagneteam vrijwilligers

Een goed vrijwilligersbeleid maakt dat de taken over vele schouders verdeeld worden. En een ieder iets bij kan dragen. De trainingMeer vrijwilligers in korte tijd’ wordt aangeboden door de gemeente Amsterdam aan vrijwilligersorganisaties. Het doel van de training is inzicht krijgen in wie onze vrijwilligers zijn. En ze positief te benaderen om deel te nemen aan Werkpret, vooral diegenen die (nog) niet actief zijn. Daarnaast wordt hulp geboden bij het opstellen van een actief vrijwilligersbeleid.

WV De Schinkel wil graag meedoen aan deze training. Het bestuur zoekt hiervoor drie deelnemers om het campagneteam te vormen. Het campagneteam gaat aan de slag gaan om ons vrijwilligersbeleid te optimaliseren. De training is in ons clubhuis en ook andere verenigingen zullen aansluiten (niet alleen watersport). Meer informatie over deze training is te vinden via onderstaande link 

INFORMATIE TRAINING

Het is de bedoeling dat dit campagneteam zich blijvend inzet voor dit doel en daarom vrijgesteld wordt van werkpreturen.

Voor vragen over deze trainnig kunnen leden informatie vinden via bovenstaande link of door een mailtje te sturen aan: werkpret@wvdeschinkel.nl .

Hat gaat om drie avonden, beginnend om 19:15 uur, per avond 1,5 uur. De cursusavonden zijn de volgende woensdagavonden: 25 oktober, 15 november en 6 december.

Oproep

Wie wil zich inzetten voor De Schinkel om een beter vrijwilligersbeleid vorm te geven en samen met andere leden het campagneteam vrijwilligers te vormen? Geef je op met een mailtje aan werkpret@wvdeschinkel.nl .