100-jaar-sec

City Row: wie helpt er mee?

Geplaatst op 03-07-2019  -  Categorie: Roeien

affiche-city-rowVrijwilligers voor de City Row gezocht

Het pilot gig wedstrijdseizoen is weer in volle gang.  Het is inmiddels een traditie dat wij op de Schinkel de City Row organiseren. Dit jaar is  de City Row op zondag 13 oktober en de bijbehorende werkpret op zaterdag 12 oktober.  De City Row is een super gezellige roeiwedstrijd waar de roeiteams en hun supporters graag naar toe komen. Ze komen voor de sportieve wedstrijd, voor onze gezellige Amsterdamse sfeer en we krijgen altijd complimenten over de soepele organisatie.

Dit evenement, waarbij we de 100 jaar jonge Schinkel weer op de kaart zetten, kan niet zonder de inzet van de vele vrijwilligers die ons helpen om er weer een mooi feest van te maken. Hulp is nodig bij het regelen van het verkeer, het te water laten van de gigs , achter de bar, bij de verkoop van bonnen etc. etc. We hopen opnieuw dat veel leden ons komen helpen, en……. het telt ook mee voor de werkpret.

Weet je nu al dat je ons komt helpen geef je dan op bij Lia Sluijter (retjiulsail.[antispam].@outlook.com) voor de werkpret op 12 oktober of bij Mary Meeus (schoolmary@hotmail.com) als je de 13e kan helpen

Hartelijk dank namens de organisatoren van de City Row

Armand, Caroline, Hubertine, Barbara, Casper en Mary