Logo schinkel MET TEKST

Fietsen op de Schinkel

Geplaatst op 23-02-2020  -  Categorie: Agenda

Ondanks de winter en de lagere bezoekersaantallen is de fietsenstalling altijd gevuld. Het lijkt erop dat onze rekken gebruikt worden om ook je fiets de winter door te helpen. Zoals gezegd in de laatste ALV is dat niet de bedoeling. We gaan maatregelen nemen: fietsen die langer overnachten dan enkele dagen krijgen een markering. Is je fiets niet binnen 3 weken na verschijning van deze Schinkelbel van de haven, dan zijn we genoodzaakt je fiets op een andere plek te stallen.

Is je fiets handig voor een ritje naar de bakker in het zomerseizoen? Dat kan, maar daarvoor in de plaats komen Schinkelfietsen. Dat zijn fietsen die door leden en passanten gebruikt kunnen worden voor een boodschap e.d. als ze op de haven zijn.

Geef je fiets een nieuw gebruiksdoel

Staat jouw fiets al de hele winter op de Schinkel en dreigen we nu met het opruimen van je fiets? Of heb je nog een fiets thuis staan die weg kan en nog goed is?

Draag je fiets dan over aan de Schinkel en wij maken er een mooie Schinkel-fiets van. Dat wij je fiets mogen hebben om er een leenfiets van te maken kun je melden aan: sirassimmocnevah.[antispam].@wvdeschinkel.nl of ofni.[antispam].@wvdeschinkel.nl .

Bedankt!