Logo schinkel MET TEKST

Inschrijving zomerstalling geopend!

Geplaatst op 03-02-2020  -  Categorie: Agenda

De inschrijving voor de zomerstalling 2020 is geopend. Voor het formulier klik je hier.
Hiervoor dien je eerst in te loggen. Je kunt uiterlijk tot 29 februari a.s. inschrijven.

Als je de inschrijving hebt ingevuld ontvang je daarvan automatisch een bevestiging. Dat betekent dat wij de inschrijving hebben ontvangen. Maar daarmee is de inschrijving nog niet definitief want dat hangt af van beschikbare plaatsen e.d. Voor de toewijzing van de plaatsen: zie het Jachthavenreglement.

Wat gaan we doen?
Na 29 februari gaan de havenmeester en de schepencommissaris a.i. de plaatsen toewijzen. Uiterlijk 15 maart zijn we daarmee klaar. Dat betekent dat als je 15 maart geen bericht van één van ons hebt ontvangen, je in ieder geval een plaats in de haven hebt. 

Geen plaats?
Dan krijg je uiterlijk 15 maart bericht. Geen bericht is goed bericht!

LET OP: ER komt een NIEUWE HAVENINDELING!

Het zingt al even rond op de haven, de havenindeling gaat komend zomerseizoen op de schop. We zien dat de laatste jaren het aanbod van boten veranderd. Ze worden kleiner, meer sloepen en ook vraag naar elektrisch varen. Dat maakt dat we opnieuw goed moeten kijken naar de beschikbare boxen en het aanbod van de boten. Dat gaat voor komend zomerseizoen gebeuren en dat kan gevolgen hebben voor je huidige ligplaats. Houd daar rekening mee als je box bevestigd wordt en ga niet automatisch naar je oude plekje. We doen uiteraard onze uiterste best om bestaande plekken in tact te laten, maar dat er wijzigingen zullen zijn, is hierbij aangekondigd.