Logo schinkel MET TEKST

Kinderzeilweek 28/8 - 1/9

Geplaatst op 23-04-2023  -  Categorie: Agenda

Mogelijkheid zeil (en waterpret) week voor kinderen van 28 augustus tm 1 september

Hoe leuk is het de vereniging zien te verjongen! Om hier nog meer invulling aan te geven hebben we (activiteitenCIE) het plan om, in de laatste week van de zomervakantie, een zeilkamp voor kinderen van WV De Schinkel te organiseren. Het idee is een dagkamp (van 10:00 tot 17:00 uur) voor kinderen in de bovenbouw van de basisschool (met zwemdiploma). Tijdens het kamp maken de kinderen kennis met de watersport. Ze leren de basisbeginselen van zeilen, afgewisseld met spelletjes om en op het water. Om de kosten te dekken zal een kleine bijdrage (nog definitief te bepalen maar waarschijnlijk ca. € 60,- per kind voor de hele week) worden gevraagd.

Eerst willen we de interesse peilen. Graag vernemen we  - via onderstaande knoppen – welke (klein)kinderen interesse hebben om mee te doen en welke leden (met of zonder kinderen) het leuk vinden te helpen tijdens deze week. Het peilen van de interesse is in principe vrijblijvend. Bij genoeg interesse volgt nog een inschrijving. Graag je interesse kenbaar maken vóór 1 mei a.s.

De knop brengt je naar een formulier, waarop je bovenstaande zaken kunt invullen. Let op: Elke (groot) ouder die de interesse aanmeldt van (klein)kind(eren), maar ook wil meehelpen, moet dus even twee formulieren invullen.

Formulier opgave interesse (klein)kinderen         Formulier opgave interesse begeleider

 

Voor vragen kun je terecht bij netietivitca.[antispam].@wvdeschinkel.nl of telefonisch bij de "kartrekker" namens de activiteitenCIE: Carola Steenmeijer (06 51 20 50 59).