Logo schinkel MET TEKST

Maatregelen coronavirus

Geplaatst op 21-03-2020  -  Categorie: Nieuws

Update 28 maart 2020

Het coronavirus raakt ook onze vereniging hard. De maatregelen van de overheid zijn er op gericht om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Voor onze afweging is de vertaling van de RIVM-richtlijnen naar de praktijk van jachthavens van groot belang. Op de website van het Watersportverbond staat een heldere samenvatting hiervan.

Veel, zo niet alle evenementen worden afgelast of uitgesteld. Dit staat in de agenda op de website.

 

Niet hellingen

Tot 6 april gaan we niet hellingen. Wel webben we enkele boten verplaatst. Dat was noodzakelijk vanwege de werkzaamheden aan het dak en het plaatsen van de zonnepanelen.

 

Maatregelen na 6 april

Komende dinsdag komt het kabinet (zoals het er nu naar uit ziet) met maatregelen die gaan gelden na 6 april. Wij willen die maatregelen afwachten om dan verder te beslissen over het hellingen. Ons uitgangspunt is dat als er een veilige mogelijkheid is, we die zullen aangrijpen. Echter of en hoe er gehellingd mag worden, zal sterk afhangen van deze nieuwe voorschriften.

 

Werkpret en bardienst

Alle geplande bardiensten en werkpret vervallen, in ieder geval tot 6 april a.s.

De kantine is gesloten, in ieder geval tot 6 april a.s.

De haven, de loodsen en het sanitair van het clubhuis zijn vooralsnog nog open. Bij het gebruik van deze voorzieningen moeten strikt de RIVM maatregelen in acht worden genomen (zie verder onder "Neem je verantwoordelijkheid").

 

Neem je verantwoordelijkheid!!

Met de huidige richtlijnen blijft het mogelijk op de haven te komen om aan je boot te klussen. Een andere reden kan er op dit moment niet zijn. Dus kom niet zomaar of voor de gezelligheid. Neem de richtlijnen in acht en hou vooral afstand van elkaar.

48a18e4c-c192-47e2-8489-c03a024d7f61

Afgelopen periode maakt duidelijk dat zaken snel kunnen veranderen.  Het is dus zeker ook van belang dat je jezelf goed informeert.

 

Het bestuur van WV de Schinkel