100-jaar-sec

Midzomergrachtvaart

Geplaatst op 07-06-2018  -  Categorie: Agenda

Op zaterdag 21 juli organiseren Herbert en Paul een Midzomergrachtvaart door de grachten van Amsterdam. De afvaart is om 21.00 uur ‘s avonds.
Versier en verlicht je je eigen boot. Nodig vrienden en bekenden uit om mee te varen. Maak het feestje aan boord van je boot zo groot, als je zelf wilt. Regel je eigen catering. De sliert van deelnemende boten moet een feestje zijn voor het oog; Niet alleen voor alle deelnemers aan boord, maar ook van de mensen in de stad, die de boten toevallig voorbij zien varen. De Menruz vaart voorop en leidt het convooi door de stad. Zo nodig assisteren De Schinkelaars elkaar bij bruggen, sluizen, aan- en afmeren en verlenen elkaar hulp bij pech.
Wat moet je doen?
1. Meld je direct aan bij Herbert en Paul: 10trebreh.[antispam].@kpnmail.nl
2. Nodig vrienden en bekenden uit aan boord van je eigen vaartuig
3. Versier en verlicht je eigen boot
4. Zorg voor een veilig vaartuig en een behouden vaart
5. Regel je eigen catering aan boord Herbert en Paul zorgen voor een spannende en veilige vaarroute door nachtelijk Amsterdam.
De route is geschikt voor alle motorboten, die de vaste bruggen in de grachten van Amsterdam kunnen passeren. Bij slecht weer gaat de Midzomergrachtvaart niet door. Er worden geen risico’s genomen. De beslissing hiervoor ligt bij Herbert en Paul op de dag zelf. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Meld je nu aan!