100-jaar-sec

Napret Puzzeltocht 2019

Geplaatst op 29-09-2019  -  Categorie: Nieuws

Vraag & Antwoord Puzzeltocht 2019

Fred heeft een schitterende presentatie van het puzzeltocht boek met niet alleen de vragen maar ook de antwoorden. Voor de deelnemers leuk om te zien waar ze de mist in zijn gegaan, of de bevestiging dat die X-de plaats volkomen terecht was. Voor de niet deelnemers aardig om te zien wat ze gemist hebben. En voor allen om zich te blijven verbazen wat een enorme hoeveelheid werk verzet moet zijn om dit voor elkaar te krijgen. Een aanrader dus die presentatie!

Complicatie is wel dat de presentatie zo zwaar is dat we deze niet via de website bij jullie kunnen krijgen. Om de liefhebbers toch tegemoet te komen, is het volgende bedacht:

Wil je de presentatie ontvangen geef dan je emailadres op aan: lebleknihcs.[antispam].@wvdeschinkel.nl .

De presentatie wordt dan vervolgens via WeTransfer aan elk binnengekomen emailadres gezonden. Je krijgt dan vanzelf via WeTransfer een verzoek per mail met een link om de presentatie te downloaden. Deze mogelijkheid blijft een paar dagen geldig dus wacht niet met het downloaden tot de donkere dagen van december...

Laatste spelregels:

  • Er wordt over de inhoud verder niet gediscussieerd. Het is wat het is. Je kunt het oneens zijn met een antwoord (of een vraagstelling), maar het is nu eenmaal het voorrecht van de organisatie de vraagstelling en de antwoorden daarbij vast te stellen.
  • Op een enkele vraag is als antwoord "?" weergegeven. Dit betekent dat de organisatie bij nader inzien de vraag uit de puzzeltocht heeft gehaald. Ga er maar vanuit dat de organisatie hier een goede reden voor had.
  • Vraag 100 is niet meegenomen in de jurering omdat maar weinig boten deze had ingeleverd.

Veel plezier met de Napret van Fred!