Logo schinkel MET TEKST

Oproep werkpret

Geplaatst op 05-02-2022  -  Categorie: Agenda

Oproep werkpret

Deze oproep gaat over drie onderdelen die met werkpret te maken hebben onder het motto:

We gaan van 2022 weer een normaal werkpret jaar maken!

De bardiensten

Een prima gelegenheid om je werkpret te vervullen en dit samen te doen met een maatje. De openingstijden zijn weer standaard: donderdagmiddag van 14:30 uur tot 17:30 uur, donderdag avond van 19:00 uur tot 23:00 uur en zaterdag en zondag van 15:00 uur tot 20:00 uur. Weet je de weg niet achter de bar, dan los je dit op met een mailtje aan siuhbulc.[antispam].@wvdeschinkel.nl . Inschrijven doe je via de werkpret module op de home-page van de website.

De werkpret zaterdagen

Ze zijn voor dit jaar weer allemaal gepland en je vindt ze op de werkpret module op de home-page van de website. Je kunt je zo inschrijven. Hartstikke leuk om samen met andere leden een paar zaterdagen de handen uit de mouwen te steken. Doordat ze allemaal in de agenda staan kun je nu al voor het hele jaar inplannen.

De bewaking van de werkpret

Levert iedereen wel zijn deel? Is hier en daar een lichte aansporing nodig? Zijn de bardiensten de komende tjd wel gevuld? Moeten we leden niet waarschuwen als ze mogelijk hun uren werkpret niet gaan halen? Dat soort zaken houdt de werkpretcommissie bij. Alleen........daar zit nu niemand in. Het bestuur doet dit er dan maar weer bij, maar dat is geen volhouden zo. DUS: als je het leuk vindt in het belang van ons allemaal met een paar leden de werkpretmaterie bij te houden en af en toe eens een belletje te plegen om de personele gaten te vullen, meldt je dan bij siraterces.[antispam].@wvdeschinkel.nl want we zijn naarstig op zoek naar een vulling van deze werkpretcommissie. En.....commissie werk in zichzelf is ook een werkpret vervulling.