Logo schinkel MET TEKST

Schinkel open stap voor stap UPDATE 5-6-2021

Geplaatst op 23-05-2021  -  Categorie: Nieuws

Overzicht versoepeling Corona maatregelen

In dit nieuwsbericht wordt de status van de versoepelingen up-to-date bijgehouden.

Terras én bar weer open vanaf 5-6-2021

Vanaf zaterdag 5 juni zullen het terras én de bar weer volledig open gaan! De openingstijden zijn van 15.00 - 19.00 uur. Het enige voorbehoud is de barbezetting, waarvoor nu wel erg op Francis wordt geleund (zie alle info over werkpret). Dit geldt in versterkende mate voor eind juni, als naar verwachting door verdere versoepelingen het clubhuis ook op donderdagmiddag en donderdagavond weer open mag gaan. 

Gebruik sanitaire ruimtes vanaf 5-6-2021

Naast het toilet mogen vanaf 5-6-2021 ook de douches weer gebruikt worden.

Roeien vanaf 5-6-2021

Vanaf zaterdag 5 juni wordt de beperking op groepsporten voor ouder dan 27 jaar opgeheven. Dat betekent dat er weer geroeid mag worden. De roei-protocollen blijven van kracht. Dus roeiers weer van harte welkom en schrijf je weer in via Teamers!

Donderdag Avond Zeilen DAZ vanaf 5-6-2021

En op de donderdag kan er weer gezeild worden! Wat hebben we jullie gemist. Fred met startschip-bemanning staat te popelen om jullie allemaal weer af te vlaggen.Veel zeilplezier! En voor de niet-zeilers: kijken met eigen boot kan altijd, als je de zeilers maar niet in de weg zit.

Reguliere Corona-maatregelen

De versoepelingen kunnen alleen succesvol zijn als we allemaal de basis corona-beschermende maatregelen in acht nemen. Dus afstand houden, hoesten in elleboog, regelmatig de handen wassen en zonodig een mondkapje dragen.En heb jij of je huisgenoot klachten? Blijf dan thuis om verspreiding te voorkomen!