Logo schinkel MET TEKST

Schinkel open stap voor stap UPDATE 5-6-2021

Geplaatst op 28-06-2021  -  Categorie: Nieuws

Overzicht versoepeling Corona maatregelen

In dit nieuwsbericht wordt de status van de versoepelingen up-to-date bijgehouden.

Clubhuis weer volledig open vanaf 28-6-2021

Vanaf deze week keren we -voorlopig- weer terug naar het normale “met-anderhalve-meter-afstand”. Dat betekent dat het clubhuis weer dagelijks open is en het koffiezetapparaat terug gaat naar zijn oude plekje. De schoonmaak wordt weer regulier met een extra sanitaire beurt midweeks. Houdt het dus netjes a.j.b. En de havenmeesters (m/v) nemen de opening van de kantine weer op in hun dagelijkse rondje.

Donderdagmiddag is Harm Jan weer met de biljart-maten te vinden in de kantine en ook de donderdagavond clubavond gaat weer van start met avondbezetting, zodat ook de DAZ-ers en de roeiers kunnen opdrogen na gedane inspanning! Donderdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur biljarten en van 19.00 – 23.00 uur clubavond. Alle leden zijn uiteraard van harte welkom.

Gebruik sanitaire ruimtes vanaf 5-6-2021

Naast het toilet mogen vanaf 5-6-2021 ook de douches weer gebruikt worden.

Roeien vanaf 5-6-2021

Vanaf zaterdag 5 juni wordt de beperking op groepsporten voor ouder dan 27 jaar opgeheven. Dat betekent dat er weer geroeid mag worden. De roei-protocollen blijven van kracht. Dus roeiers weer van harte welkom en schrijf je weer in via Teamers!

Donderdag Avond Zeilen DAZ vanaf 5-6-2021

En op de donderdag kan er weer gezeild worden! Wat hebben we jullie gemist. Fred met startschip-bemanning staat te popelen om jullie allemaal weer af te vlaggen.Veel zeilplezier! En voor de niet-zeilers: kijken met eigen boot kan altijd, als je de zeilers maar niet in de weg zit.

Reguliere Corona-maatregelen

De versoepelingen kunnen alleen succesvol zijn als we allemaal de basis corona-beschermende maatregelen in acht nemen. Dus afstand houden, hoesten in elleboog, regelmatig de handen wassen en zonodig een mondkapje dragen.En heb jij of je huisgenoot klachten? Blijf dan thuis om verspreiding te voorkomen!