Logo schinkel MET TEKST

SUP Clinic 30 juni

Geplaatst op 10-06-2021  -  Categorie: Agenda

Leer Suppen (stand-up-paddle boarden) op de Schinkel!

Op woensdag 30 juni kun je leren suppen tijdens een sup-clinic, die wordt gegeven door Schinkellid Suus Franken. Een perfecte activiteit om met 1,5 meter afstand toch iets met elkaar te ondernemen en iets nieuws te leren. Heb je het al eens geprobeerd, maar sta je nog niet stevig op je board of durf je vooralsnog alleen zittend te peddelen, doe dan mee. Ook als je nog nooit op een board hebt gestaan, ben je van harte welkom. De clinic vindt plaats van 17:15 uur tot 18:30 uur. Er zijn 3 of 4 boards beschikbaar plus 1 extra plek voor een kind of iemand onder de 60 kg. (die bij Suus op het board komt, dus minder dan 1,5 meter afstand tot Suus zal hebben). We maken gebruik van de boards van de vereniging. Mocht je een eigen board hebben en mee willen doen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Voor wie geschikt?

afbeelding-sup-clinic

De clinic is geschikt voor alle leden van 9 tot 90 jaar. Hoe mooi is dat, om ook als "oudje" nog iets nieuws onder de knie krijgen!

We streven niet naar de pose op de foto. Het gaat om de basistechniek en de lol!

In 2020 is de clinic ook 2 keer gegeven door Suus: niet al te veel opkomst, maar iedereen die mee heeft gedaan, was zeer enthousiast. Echt een aanrader dus

Aanmelden

Meld je aan op dit mailadres: suus.[antispam].@suusfranken.nl