Logo schinkel MET TEKST

Update Coronamaatregelen

Geplaatst op 15-10-2020  -  Categorie: Nieuws

En helaas dwingen de corona ontwikkelingen ons alweer tot nieuwe maatregelen. Hieronder geven we een overzicht daarvan. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen en er rekening mee zult houden. Alvast onze dank hiervoor.

Kantine voor onbepaalde tijd gesloten

Hoopten we eerder nog dat we na 24 oktober weer beperkt open zouden gaan, helaas. Naast de sluiting van de landelijke horeca blijven ook de sportkantines gesloten. 

Haven en loodsen gesloten tijdens het hellingen

Met uitzondering van het Noordlandje is de haven tijdens het hellingen gesloten. De hellingploeg werkt al in een kleinere samenstelling, reden waarom we je vroegen om niet op het hellingterrein en loodsen te komen tijdens het hellingen. Nu moet de hellingploeg teruggebracht worden naar maximaal 4 personen. Daar moeten zij al hun aandacht bij kunnen houden. Afleiding kan dan zorgen voor concentratieverstoring. Om die reden sluiten we de loodsen en de haven (uitzondering Noordlandje) op de hellingdagen.Dat betekent ook dat er niet op die dagen niet geklust kan worden! Kijk voor de hellingdagen naar het betreffende nieuwsbericht op de website.

We snappen dat het vervelend is om niet te kunnen klussen als je boot al in de loods staat, maar we moeten deze maatregelen in verband met de veiligheid van onze hellingcrew en de richtlijnen voor het maximaal aantal personen echt nemen. (UPDATE: het hellingen is klaar!)

Entreeruimte clubhuis en sanitair

De douches zijn inmiddels weer gesloten. De toiletten blijven wel open. En daarmee is natuurlijk ook de entreeruimte in de het clubhuis toegankelijk.

Roeien in de Arie de Gelder

Alle roeitrainingen zijn afgelast. De roeiers zijn daarover geïnformeerd.

Bllijf gezond!

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen en inmiddels weten jullie het wel, maar blijf gezond!  We staan weer voor nieuwe uitdagingen en dat betreft niet alleen de gezondheid maar ook in economisch opzicht hebben sommige van ons te maken met weer nieuwe uitdagingen. Heel veel sterkte daarbij!

 

Het bestuur van WV de Schinkel