100-jaar-sec

Na 2 juni rekenen we met u af...

Geplaatst op 01-06-2018  -  Categorie: Nieuws

Vernieuwingen in ons clubhuis

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan enkele grote vernieuwingen in ons clubhuis. Zo wordt de keuken grondig gerenoveerd, het assortiment vernieuwd en wordt er een kassa geïnstalleerd. Je kunt de komende tijd hier al wat van gaan merken maar we willen de vernieuwingen graag op 2 juni volledig en in volle glorie aan onze leden presenteren. Op die dag komt ook Ernst Rijkers met zijn jazzkwartet Jazzence een optreden geven en dat vinden we een mooie gelegenheid om de vernieuwingen aan jullie te laten zien.

 

Een kassa en afrekenen met een sleutelhanger

De introductie van de kassa gaat ook gepaard met het afscheid van ons mooie en vertrouwde barkaartensysteem. Dat betekent overigens niet dat we weer terug gaan naar het afrekenen van rondjes met cash. Er komt een nieuw systeem met sleutelhangers waarmee je kan afrekenen. Het opladen van de sleutelhanger gaat heel gemakkelijk. Dat kan thuis via de website van De Schinkel of in het clubhuis via pinnen. We willen dat er minder met contant geld betaald gaat worden. Dat blijft echter nog wel mogelijk.

 

Hoe kom ik aan zo’n handige sleutelhanger?

Om alle leden op tijd van zo’n sleutelhanger te voorzien is geen sinecure. We zullen daarvoor een aantal uitgiftemomenten organiseren (12 mei, 19 mei, 30 mei, 2 juni, volg verder de website) en het is na deze datum, afhankelijk van de drukte, ook mogelijk om je sleutelhanger tijdens de openingstijden van de bar op te halen. Wil je er zeker van zijn dat je je sleutelhanger op tijd hebt, kom dan naar de uitgiftemomenten op 12 mei, 19 mei, 30 mei en 2 juni. Bij de sleutelhanger ontvang je ook informatie met uitleg over het systeem.

 

Wat gebeurt er met mijn oude groene en rode kaarten?

Velen van ons hebben nog rode en groene kaarten met saldo. Dat is natuurlijk geen weggegooid geld. Dat saldo zal bij inlevering van de kaart(en) worden overgezet op de sleutelhanger maar dat doen we na de introductie. Zet daarom eerst een saldo op de sleutelhanger (dat kan nu al op het ledendeel van de website, bij ‘Eigen gegevens’) voordat we later je resterende saldo van de kaarten kunnen overzetten.

 

Hoe hou ik mijn saldo in de gaten?

Op het ledendeel van de website kun je altijd je saldo controleren maar dat kan natuurlijk ook bij de kassa.

 

Ik heb binnenkort bardienst, wat moet ik doen?

Een nieuw assortiment en een kassa hebben natuurlijk ook invloed op de bezigheden tijdens de bardienst. We zullen voor een toelichting hierop binnenkort twee voorlichtingsbijeenkomsten organiseren. Als je wel eens een bardienst draait dan zul je hiervoor worden uitgenodigd. En natuurlijk zorgen we voor goede instructies die klaar liggen achter de bar. Later komen deze ook op de website zodat je ze vooraf kunt lezen als je dat wilt.

We hopen jullie te zien op 2 juni!

 

De clubhuiscommissie:

Marc Ypma & Yves Dijkstra (siuhbulc.[antispam].@wvdeschinkel.nl)

 

Namens het bestuur:

Bart Ypma, penningmeester, (retseemgninnep.[antispam].@wvdeschinkel.nl)