Logo schinkel MET TEKST

Vragenlijst waterrecreatie

Geplaatst op 07-07-2022  -  Categorie: Nieuws

Achtergrond onderzoek

Het water in Amsterdam biedt volop kansen voor sporten en bewegen. Er zijn verschillende soorten watersporten en vormen van recreatie op het water,  zoals kanoën, suppen, waterfietsen, zeilen en roeien. In de afgelopen jaren is het gebruik van het water dan ook flink toegenomen. Zowel de inwoners als de bezoekers van Amsterdam zijn meer gaan sporten en bewegen en moeten het water delen met andere gebruikers. Daarom is het in goede banen leiden van alle gebruikers van het water een belangrijk aandachtspunt van de gemeente Amsterdam.

Om beleid te ontwikkelen op het gebied van recreatie brengt de gemeente eerst in kaart hoe en door wie het water op dit moment wordt gebruikt. In opdracht van Sport en Bos en het programma Varen heeft Onderzoek Informatie en Statistiek (OIS) daarom een vragenlijst opgesteld. Hiermee willen we ons een beeld vormen van welke sporten het meest worden beoefend, waar en wanneer de sport plaatsvindt, of die plekken wel geschikt zijn en of er voorzieningen missen.

Link naar de vragenlijst:

VRAGENLIJST

Problemen?

Heeft u problemen bij het invullen van de vragenlijst, dan kunt u contact opnemen met helpdesk.ois@amsterdam.nl of 14020.