Logo schinkel MET TEKST

vrijwilligers voor city row race CRR 2023

Geplaatst op 07-09-2023  -  Categorie: Nieuws

Helpende Handen gezocht voor de City Row Race 2023

Waarvoor ?

Op zondag 8 oktober a.s. vindt weer de CRR plaats. Deze jaarlijkse gig roeiwedstrijd trekt altijd veel gezelligheid naar de Schinkel en we kunnen jou als vrijwilliger daar goed bij gebruiken. Niet alleen voor de zondag zelf maar ook voorafgaand op zaterdag 7 oktober zijn er Werkpretten te vervullen! Meld je snel aan voor dit supergezellig evenement!

Waarom ?

De Schinkel organiseert deze wedstrijd als onderdeel van de Nederlandse Gig-kampioenschappen en we verwachten weer veel teams. Werkpretten is altijd erg gezellig tijdens deze dagen en we hebben je hulp hard nodig om er weer een fantastisch evenement van te maken. Hoe fantastisch het in vorige jaren was kun je zien op de foto's in het fotoalbum op de website

Hoe?

Op de Home-page van onze website klik je onder WERKPRETTERS GEZOCHT op Alle functies bekijken. Na het inloggen selecteer je de maand oktober en scroll je naar de  Werkpret op zaterdag 7 oktober aanmeldingen voor de voorbereiding. En je ziet op zondag 8 oktober de verschillende openstaande taken met bijbehorende tijden.

Even opletten !

Let op: ook de bardiensten staan voor deze zondag 8 oktober onder de rubriek Werkpret vermeld (en dus niet Bardienst oktober). En op Cappie zie je wel de Werkpretten staan maar dan mis je de taakomschrijving, het is dus handiger om je via de website aan te melden.