Logo schinkel MET TEKST

Introductie Cappie App

Geplaatst op 29-03-2023  -  Categorie: Nieuws

De Schinkel app voor je mobiel !

Sinds deze week is de Schinkel ook makkelijk via je mobiel te bereiken. Download hiervoor de “cappie”-app vanuit app store (apple) of play store (google): logo-cappie-app

Hoe werkt het?

Na het installeren kies je voor wv De Schinkel en dan is de app helemaal klaar voor gebruik. De eerste keer log je in met de gebruikersnaam en wachtwoord zoals op de website. Hierna is het mogelijk om een pincode aan te maken waarmee je voortaan in de app makkelijker kan inloggen.

Wat kun je er allemaal mee?

In de app vind je in de onderste groene balk ons nieuws, de agenda en het weer. Ben je ingelogd dan vind je hier ook jouw persoonlijke gegevens. Je kunt jouw gegevens (bijvoorbeeld adres, telefoonnummer en foto) hier makkelijk aanpassen. Degenen die een boot in de haven hebben,  kunnen hier ook die gegevens bekijken. Is de boot een aantal dagen niet in de haven (vakantie, onderhoud) dan kan je hier ook de afwezigheid registreren, zodat we jouw plek tijdelijk kunnen gebruiken als zwerfplek of plek voor passanten.

Via het uitklapmenu linksboven vind je de overige functionaliteiten die de app te bieden heeft. Via ‘werkpret’ kan je je makkelijk inschrijven voor werkpret. Anders dan op de website geeft de app de werkpret per functie weer. Standaard staat de bardienst geselecteerd. Wil je je voor iets anders inschrijven, selecteer dit dat linksboven.

Verder kan je via het menu naar “leden zoeken leden” en kan je het saldo van je druppel opwaarderen.

Wij denken dat dit een waardevolle aanvulling is op onze website.

Vragen?

Heb je nog aanvullingen, vragen of opmerkingen mail deze dan naar reehebbew.[antispam].@wvdeschinkel.nl .

cappie-app